ΚΡΥΣΤΑΛΟΣ ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ

CHAKRA2 ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ MOONSTONE ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ

5,00 €
με ΦΠΑ

Η φεγγαρόπετρα συμβολίζει όλο μας το είναι. Με το λεπτό της λαμπύρισμα ενισχύει το συναισθηματικό μας κόσμο και το υποσυνείδητο. Αυτός ο ημιπολύτιμος λίθος συνδέεται με την αγάπη ,τα τρυφερά αισθήματα και τη χαρά του έρωτα. Λέγεται επίσης ότι όταν φοράμε φεγγαρόπετρα ενδυναμώνουμε τη διαίσθησή μας και την ικανότητα να κατανοούμε.

H φεγγαρόπετρα είναι ο ημιπολύτιμος λίθος του Καρκίνο

Ποσότητα

  • Aσφάλεια συναλλαγών Aσφάλεια συναλλαγών
  • Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες
  • Πολιτική επιστροφών Πολιτική επιστροφών

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από αυτό το μαγευτικό πετράδι. Για παράδειγμα, στην Ινδία  τη θεωρούν "πέτρα των ονείρων" και λέγεται ότι φέρνει ευχάριστα όνειρα σε αυτόν που την φοράει. Στις αραβικές χώρες οι γυναίκες ράβουν στα ρούχα τους φεγγαρόπετρες, μιας και συμβολίζει την γονιμότητα.
Η Φεγγαρόπετρα (moonstone) χαρακτηρίζεται από το γοητευτικό της παιχνίδι με το φως! Οφείλει το όνομά της στο μυστήριο λαμπύρισμα, το οποίο φαίνεται διαφορετικό ανάλογα με το πώς πέφτει πάνω  της το φως. Τα παλαιότερα χρόνια, λεγόταν πως σε αυτή την λάμψη έβλεπες την ημισέληνο και τις φάσεις της σελήνης. Επίσης πίστευαν ότι η πέτρα είχε μεγαλύτερες δυνάμεις όταν είχε πανσέληνο.υτό το μαγευτικό πετράδι. Για παράδειγμα, στην Ινδία  τη θεωρούν "πέτρα των ονείρων" και λέγεται ότι φέρνει ευχάριστα όνειρα σε αυτόν που την φοράει. Στις αραβικές χώρες οι γυναίκες ράβουν στα ρούχα τους φεγγαρόπετρες, μιας και συμβολίζει την γονιμότητα.